- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
АПИС или СИЕЛА коя е по-добра?
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
АПИС или СИЕЛА коя е по-добра?
Коя от двете ПРАВНОИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ е по-добра според вас Апис или Села
- raia_g
- Потребител
По-скоро е въпрос на нацик за използване и на привикване към определен интерфейс. Преди смятах Аписа за ненадминат, но в последно време използвам Сиелата повече от Аписа. Единственото, което ми липсва е начина на търсене в съдебната практика. В Сиелата не е много удобен. А иначе ползвам и Сиела Инфо и Апис Регистър +. Сиела Инфо е по-добре изглеждаща и с повечко информация, но открих доста неточности в публикуваната информация, като заличена кооперация от 1995 г. а фигурира вписване на решение от 2002 г., което го няма във фирмения регистър. В Апис Регистър не съм попадала на такива несъответствия.
- rumi_r
- Потребител
Аз може и да съм малко пристрастрастен, но за мен АПИС си е АПИС!
Сиела просто ПРЕПИСВАТ всичката информация от Аписа..Ако искате да сте първи и винаги актуални ползвайте АПИС, това е моя съвет, дори и да Ви струва с 100-200 лв. повече на година..
Сиела просто ПРЕПИСВАТ всичката информация от Аписа..Ако искате да сте първи и винаги актуални ползвайте АПИС, това е моя съвет, дори и да Ви струва с 100-200 лв. повече на година..
- klimboni
- Нов потребител
я кой го изловихме че пише на PHO....rumi_r написа:По-скоро е въпрос на нацик за използване и на привикване към определен интерфейс. Преди смятах Аписа за ненадминат, но в последно време използвам Сиелата повече от Аписа. Единственото, което ми липсва е начина на търсене в съдебната практика. В Сиелата не е много удобен. А иначе ползвам и Сиела Инфо и Апис Регистър +. Сиела Инфо е по-добре изглеждаща и с повечко информация, но открих доста неточности в публикуваната информация, като заличена кооперация от 1995 г. а фигурира вписване на решение от 2002 г., което го няма във фирмения регистър. В Апис Регистър не съм попадала на такива несъответствия.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
А по какви критерии ги сравнявате?
- СЪДЕБНА ПРАКТИКА: на никоя от фирмите у нас не е пълна. Работете с АПИС или с която сте свикнала.
- АКТУАЛНА НОРМАТИВНА УРЕДБА: Опасно занятие. Работи се на юнашко доверие, че фирмите са си свършили работата. Обаче без проверка в първоизточника (ДВ) човек не бива да спи спокойно.
- ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК: а ДВ те никога не са имали. Публикуват не всичко от вестника, а правят свои извадки и ако не намериш нещо, не си сигурен защо - не е намерено, не е публикувано или е изхвърлено.
Пълно копие на ДВ в България имат единствено ДАКСИ. А последният им брой на ДВ е безплатен. Иначе достъпът до ДВ на сайта им е 4 ст.
- СЪДЕБНА ПРАКТИКА: на никоя от фирмите у нас не е пълна. Работете с АПИС или с която сте свикнала.
- АКТУАЛНА НОРМАТИВНА УРЕДБА: Опасно занятие. Работи се на юнашко доверие, че фирмите са си свършили работата. Обаче без проверка в първоизточника (ДВ) човек не бива да спи спокойно.
- ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК: а ДВ те никога не са имали. Публикуват не всичко от вестника, а правят свои извадки и ако не намериш нещо, не си сигурен защо - не е намерено, не е публикувано или е изхвърлено.
Пълно копие на ДВ в България имат единствено ДАКСИ. А последният им брой на ДВ е безплатен. Иначе достъпът до ДВ на сайта им е 4 ст.
- poirot
- Нов потребител
Аз на Сиелата едно нещо много и харесвам: че като щракнеш на препратките към някой член, от решенията на ВКС ти излизат не само номерата, но и "резюметата" (тези на ВАС и останалите съдилища нямат подобни резюмета).
Също ми харесва и че отваря списъка в една дълга страница, а не го накъсва в повече.
И дума да няма, хубаво е, че предлагат "моментна снимка" на системата си, без актуализации, затова пък на поносима цена.
Иначе и двете вършат работа. Май че Апис е по-пълен.
Също ми харесва и че отваря списъка в една дълга страница, а не го накъсва в повече.
И дума да няма, хубаво е, че предлагат "моментна снимка" на системата си, без актуализации, затова пък на поносима цена.
Иначе и двете вършат работа. Май че Апис е по-пълен.
-
portokal - Старши потребител
Благодаря Ви колеги за мнението,аз досега съм ползвала само апис и сега се чудих, но май пак ще е апис
- raia_g
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|