начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!

Мнениеот zori_m » 04 Апр 2007, 12:54

Колеги! Нуждая се много спешно от лекции по КРИМИНОЛОГИЯ! Ако някой от вас разполага с такива, нека ми ги изпрати на zorim@abv.bg. Ще му/и бъда много благодарна, защото лекциите по криминология са повече от библиографска рядкост.
zori_m
Младши потребител

Re: ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!

Мнениеот n.dinev » 04 Апр 2007, 12:58

zori_m написа:Колеги! Нуждая се много спешно от лекции по КРИМИНОЛОГИЯ! Ако някой от вас разполага с такива, нека ми ги изпрати на zorim@abv.bg. Ще му/и бъда много благодарна, защото лекциите по криминология са повече от библиографска рядкост.

Че то има и учебник.
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 04 Апр 2007, 13:01

Да обаче нашият преподавател в СУ не признава учебника. Говоря именно за неговите лекции. Ако някой ги има, най-искрено го моля да ги изпрати
zori_m
Младши потребител

Мнениеот yordano78 » 05 Апр 2007, 17:27

Zori_m кой е твоят преподавател по криминология?Питам те защото имам лекции на Айдаров,но не знам дали ще ти свършат работа.И ако те уреждат сама разбираш,че не мога да ти ги пратя по e-mail. Пиши и ще се разберем
yordano78
Нов потребител

Мнениеот zori_m » 05 Апр 2007, 21:34

Благодаря за предложението, но уви на мен криминологията ми я води Александър Билярскил И все пак мерсил В мен все още живее надеждата да намеря лекциите на този преподавател :D
zori_m
Младши потребител

лекции и материали

Мнениеот yordano78 » 07 Апр 2007, 14:50

zori_m наистина съжалявам,че не мога да ти помогна.Пожелавам ти късмет и безброй усмивки през празниците и по-нататък.ГОРЕ ГЛАВАТА! :D
yordano78
Нов потребител

Назад към Лекции и материали