начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Предлагам въпроси за изпита за правоспособност!!!!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Предлагам въпроси за изпита за правоспособност!!!!

Мнениеот gorgeous112 » 12 Яну 2010, 22:41

Предлагам въпросите от изпита за придобиване на правоспособност!!!Пишете ми на майл writingcentre@abv.bg
gorgeous112
Нов потребител

Re: Предлагам въпроси за изпита за правоспособност!!!!

Мнениеот advokat__nikolov » 07 Май 2010, 00:39

gorgeous112 написа:Предлагам въпросите от изпита за придобиване на правоспособност!!!Пишете ми на майл writingcentre@abv.bg

Знаете ли, че съм в комисията, драги. Та вашите въпроси и отговори са ми напълно известни, та чуя ли нещо подобно от стажант-юрист той ще бъде скъсан на минутата.

Губите си времето, по-добре прочетете някоя книга на Елин Пелин, ще спечелите повече :D
advokat__nikolov

Re: Предлагам въпроси за изпита за правоспособност!!!!

Мнениеот Melly » 07 Май 2010, 11:09

advokat__nikolov написа:
gorgeous112 написа:Предлагам въпросите от изпита за придобиване на правоспособност!!!Пишете ми на майл writingcentre@abv.bg

Знаете ли, че съм в комисията, драги. Та вашите въпроси и отговори са ми напълно известни, та чуя ли нещо подобно от стажант-юрист той ще бъде скъсан на минутата.

Губите си времето, по-добре прочетете някоя книга на Елин Пелин, ще спечелите повече :D

Къртиш миФкииииииииии, Николов! :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Конкурси, изпити