начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

устен изпит за следователи

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

устен изпит за следователи

Мнениеот viana » 02 Окт 2003, 14:21

здравейте, колеги! на допуснатите до устен - честито! допуснати са 42,4 % от явилите се /и неявилите се/ на писмения изпит 662-ма - това ме обнадеждава, че поне на този етап от конкурса връзките не са попречили или помогнали много. нека положим усилие да бъдем конструктувни и да си помогнем. сега въпросът е следния: от общото разпределение - в групи от по 12 /дванедесет/ души, всяка група с приблизителен срок за проверка на знанията ~ 4 часа излиза, че на човек средно ще бъдат отделени 20 минути. някой явавал ли се е на УСТЕН в нсс - дори някой може да сподели опит от явяването си за дознател - знам, че системите са различни, но ме облъхва съмнение, че бившите ченгета ще питат едно и също както дознателите, така и бъдещите следователи. нека някой сподели - ако му се намира такава информация, как ще протече изпита - едва ли ще си теглим билетчета и ще пишем, ще ползваме ли нк и нпк и дали въпросите няма да излизат извън коспекта - от рода на - ако разследваш п-е и ти отвлекат детето, как ще постъпиш? предваритело благодаря.
ps: датите наближават...
viana

Re: устен изпит за следователи

Мнениеот ! » 02 Окт 2003, 15:47

Информацията не е точна, за писменият изпит са записани общо 600 души , от тях 538 по обявата в ДВ. бр.60/2003 г. и 62 по обявата в ДВ. бр.66/2003 г. От общо 600 души са допуснати до устен изпит 281. Резултатите са следните :
133 - 4.00;
54 - 4.50;
69 - 5.00;
10 - 5.00;
15 - 6.00;
!

Мнениеот studentka -4kurs » 02 Окт 2003, 16:04

A kak shte postypish, kolegke?Pishi mi na emaila, blagodarya?Az znam, a ti?
studentka -4kurs

Мнениеот viana » 02 Окт 2003, 17:24

до студентката - 4 курс - а на кой e-mail да ти отговоря?
viana

Назад към Конкурси, изпити