- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
за изпита
|
|
за изпита
Аудитория № 272, в която ще се проведе узпита за магистрати, в ректората на СУ ли се намира или в друга зграда?
- famulus
Re: за изпита
Колеги, нали няма някаква промяна около конкурса за младши съдии. На 02.09. в 7.30 ч. сутринта?...
- 11111111
Sega e 15:00 na 2 .09 i az toku shto se vrushtam ot izpita za mladshi sudii v SU.
Na vestnici da niamate viara /i na hora s ime petur/.
Na vestnici da niamate viara /i na hora s ime petur/.
- track
Колега бихте ли написали нещо повече за протичането на самия изпит.
Предварително Ви благодаря.
Предварително Ви благодаря.
- Борето
не е гаден блъф, ще видите като обжалва някой пред ВАС как щепропадне целият конкурс
- петър
Ne mislia che shte propadne. VAS shte reshat neshtata iezuitski. Kakto vinagi. Predishniat konkurs beshe absolutno protivozakonen i pak nikoi nishto ne napravi. A togava niamashe nikakvi iasni pravila. Pone sega e napraven niakakav komichen opit, kolkoto da ni sazdavat vpechetlenie za chestnost.
- rm
И никой ли няма да даде инфо за протичането на изпита, какъв беше казуса, какво стана.....(((((
- ББББ
Казуса беше готин, абе направо як, ама условията, по които протече бяха абсурдни!!!
- karo
- Потребител
Казусът обхващаше въпроси от облигацинно право, азминистративно, наказателно, граждански и наказателен процес. С една дума - договор за поръчка, измама, средна телесна повреда (избиване на два предни зъба, с което се затруднява речта), упражняване на косвен съдебен контрол за законосъобразност на ИАА от граждански съд като преюдициален за спора, предмет на гражданското дело, въпрос. За сего толкоз! Днес ми стига 10 страници писане! Утре повече, млади ми момко!:))))
- karo
- Потребител
А аз мисля, че въобще няма договор, а измама. Има ли и други, които мислят по този начин?
- VGS
Естествено, че измамата се доказва от наказателн съд. Но Христов е предявил иск пред граждански съд. И след като в хода на процеса, гражданския съд констатира, че има престъпни обстоятелства, следва да спре производството. Нали един от въпросите беше "С какъв акт се произнася съда?" как сте отговорили на този въпрос?
- VGS
|
|