начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Само няколко въпроса

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Само няколко въпроса

Мнениеот MTZeek » 20 Юни 2007, 23:21

Здравейте всички имам няколко въпроса относно правото в ЮЗУ.

1.С какъв бал се е влизало през миналите години
2.Колко места за нови студенти има за право в ЮЗУ
3.Авторитетно ли е, в смисъл после мога ли да си намеря работа в друг град като например София
4.СУ или ЮЗУ
5.Вярно ли е че в ЮЗУ се влизало срещу 1500 лева и ако е така що за жалка пародия е това.

Благодаря предварително.
MTZeek
Нов потребител

Re: Само няколко въпроса

Мнениеот atanaspetrovmeister » 21 Юни 2007, 08:10

MTZeek написа:Здравейте всички имам няколко въпроса относно правото в ЮЗУ.
...
4.СУ или ЮЗУ
5.Вярно ли е че в ЮЗУ се влизало срещу 1500 лева и ако е така що за жалка пародия е това.

Благодаря предварително.

MTZeek, с единия въпрос звучиш:
А) малко смешно(поне за мен т.к. не уча в СУ);
Б) обидно за всички от СУ;
А за следващия въпрос си направил правилния извод(използвай го за отговор на поставения по-горе въпрос :lol: )
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот MTZeek » 21 Юни 2007, 18:28

Как да ти благодаря като почти нищо не ми казваш.Питам СУ или ЮЗУ защото нали някой казват че Юзуто имал по добър правно-исторически факултет.А относно плащането питам дали е вярно защото така съм чувал
MTZeek
Нов потребител

Мнениеот Clavdivs. » 21 Юни 2007, 18:33

MTZeek написа:Питам СУ или ЮЗУ защото нали някой казват че Юзуто имал по добър правно-исторически факултет.

Хахахахах на адв.Николов златния им декан трябва да му даде някакъв бонус - явно рекламата му по форума на ПИФ /и Еркюл/ хваща дикиш. ХАХахахахахахаха

Младеж, я не се излагай! Според теб къде се учи по-добре английски - в Лондон или в езиковия колеж в Сусурлево /където има хубава база и преподавателите са пооочти същите /пътуват от Лондон/.
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 21 Юни 2007, 18:56

Clavdivs. написа:Хахахахах на адв.Николов златния им декан трябва да му даде някакъв бонус - явно рекламата му по форума на ПИФ /и Еркюл/ хваща дикиш. ХАХахахахахахаха

Младеж, я не се излагай! Според теб къде се учи по-добре английски - в Лондон или в езиковия колеж в Сусурлево /където има хубава база и преподавателите са пооочти същите /пътуват от Лондон/.

:lol: 1+ :lol:
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот MTZeek » 21 Юни 2007, 23:02

Разрах за това,а на другите въпроси има ли кой да отговори.
MTZeek
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити