- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за длъжностни лица по регистрацията по ЗТР
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Конкурс за длъжностни лица по регистрацията по ЗТР
Искам да попитам дали някой знае някакви подробности относно набиране на длъжностни лица по регистрацията от Агенцията по вписванията. Зная че се отложи за юли 2007, но това е отскоро. Преди няколко месеца питах по мейла в Агенцията, но познайте - никакъв отговор. Ще бъда благодарна на всеки, който знае някакви подробности за конкурса- евентуално конспект и т.н. Чудя се възможно ли е да се назначат 50-60 човека без конкурс в противоречие с Наредбата?
- valkova1
- Нов потребител
цялата работа колега е в липсата на бюджет. Сигурно е обаче че конкурс ще има, друг е ? ще бъде ли реален. Няма средства за осигуряване на сгради за АВ, на самостоятелна администрация по места. Агенцията се ръководи от група безхаберници- администратори и много младши специалисти. Ако знаете какви абсурдини системи за регистрация на търговци чух. Заявленията да се изпращали в централата София и оттам да се разпорежда вписването...........Не съм убедена че конкурсите ще са реални, защото ще се проведат от администрация....
успех!
успех!
- sjenkova
- Младши потребител
За съжаление колегата преди мен е прав- в нашия съд назначиха човек, който няма висше образование, въпреки че имаше доста кандидати с такова. Назначеното лице е бивш служител на съда, уволнен от там дисциплинарно, но какво от това-госпожата има още някои стари позиции в системата и се възползува от тях. Това не го казвам от злорадство, а от накърненото ми чувствмо за справедливост, защото видях как изобщо не бяха проверени знанията и уменията на другите кандидатстващи-млади и образовани, с компютърна подготовка, което щеше да им е от особена полза при самата работа, а не назначената госпожа сега да се учи да пише на компютър.
- moni_d
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|