- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НЯМА ШАНС ДА ПАДНЕ КОНКУРСЪТ!
|
|
90 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: karo
Много високо значи, ха-ха-ха. Така говориш понеше нямаш отличен, иначе щеше да се спукаш да се хвалиш (както направи след обявяването на резултатите от писмения, макар че там имаш 5,50).
Кажи си го направо и този път се провали.
Кажи си го направо и този път се провали.
- адвокат
Re: до дт
откога пък 4.40 е много висока оценка и дали освен на пълните отличници не би следвало да се проследи представянето и на тези с 5.50 :)))))))))))))
- *
Re: НЯМА ШАНС ДА ПАДНЕ КОНКУРСЪТ!
Бъдещи колеги, след всичко прочетено в този форум стигнах до следния извод:
1.Всички загубили плачете
2.Всички ви сърбят ръцете и езиците за битка
3.Внимание! Но явно всички много ви е страх.
Какви очаквате, че ще станете занапред? Страхът е много лош съветник. Нима всичките ви усилия, труд, мечти и надежди ще отидат на вятъра? Вие вече загубихте. Смятате ли, че с обжалването на конкурса можете да загубите нещо повече? Ако бях на ваше място бих се борил дори това да е безсмислена кауза. Нима ще се премирите по недостойни от вас да заемат местата, които вие заслужавате? Пример: Въпросна дама ваша колежка от Ст. Загора /дъщеря на известна адвокатка/ в деня на провеждане на писмения изпит за младши прокурори знаеше оценката си. При направената справка във ВСС пък се оказа, че е подала документи за участие и в конкурса за следователи, но не се е явила. След два или три дни същата с любящата си майка е била на запознаване на бъдещото си работно място/Р.С. Чирпан/. А горкото момиче е успяло да прочете от нормативните актове въпросите които са и са паднали на устния изпит и според комисията се е представила блестящо.ЩЕ ПОЗВОЛИТЕ ЛИ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ТРУДА ВИ. До кога в съдебната система ще преобладават неиндефицирани летящи обекти? Корупция ли, връзки - такова животно нема!
Дайте ми съвет какво да очаквам след дипломирането си като юрист на фона на събитията които се случват.
1.Всички загубили плачете
2.Всички ви сърбят ръцете и езиците за битка
3.Внимание! Но явно всички много ви е страх.
Какви очаквате, че ще станете занапред? Страхът е много лош съветник. Нима всичките ви усилия, труд, мечти и надежди ще отидат на вятъра? Вие вече загубихте. Смятате ли, че с обжалването на конкурса можете да загубите нещо повече? Ако бях на ваше място бих се борил дори това да е безсмислена кауза. Нима ще се премирите по недостойни от вас да заемат местата, които вие заслужавате? Пример: Въпросна дама ваша колежка от Ст. Загора /дъщеря на известна адвокатка/ в деня на провеждане на писмения изпит за младши прокурори знаеше оценката си. При направената справка във ВСС пък се оказа, че е подала документи за участие и в конкурса за следователи, но не се е явила. След два или три дни същата с любящата си майка е била на запознаване на бъдещото си работно място/Р.С. Чирпан/. А горкото момиче е успяло да прочете от нормативните актове въпросите които са и са паднали на устния изпит и според комисията се е представила блестящо.ЩЕ ПОЗВОЛИТЕ ЛИ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ТРУДА ВИ. До кога в съдебната система ще преобладават неиндефицирани летящи обекти? Корупция ли, връзки - такова животно нема!
Дайте ми съвет какво да очаквам след дипломирането си като юрист на фона на събитията които се случват.
- йорданов-кандидат юрист
Какво да очакваш след като завършиш? Ами недей да очакваш нищо с това смотано мислене. От написаното от теб личи, че се позоваваш на слухове, на това какво е казал някой друг, но не и на собствените си впечатления. Е, такива хора (не казвам юристи) не следва да очакват много. Та нали юристът се учи да изследва фактите и въз основа на тях и правната норма да даде становише. За теб е обяснимо, че още не познаваш правото, но ти не си научил и първата част от урока - да установиш фактите и след това да правиш заключения :)))))))))))))))
- мислител
От къде сте сигурен/а, че е прочела само въпросите, които са й се паднали на устния изпит? Теглят се билетчета, които са разбъркани и то в присъствието на други кандидати.
Защо правите извода, че всички недостойни са отстванени и местата се заемат от недостойните? Защо подстрекавате кандидатите към действия със меко казано съмнителен разултат. Ако се "борят за безсмислена кауза" няма ли най накрая да станат смешни и да си останат още по-разочаровани и огорчени?
Защо правите извода, че всички недостойни са отстванени и местата се заемат от недостойните? Защо подстрекавате кандидатите към действия със меко казано съмнителен разултат. Ако се "борят за безсмислена кауза" няма ли най накрая да станат смешни и да си останат още по-разочаровани и огорчени?
- 2055
Дали моето мислене е смотано незнам, но със сигурност твоето, а и на много други от вас е такова . Говоря, защото знам нещата от кухнята на случката на въпросната дама и се познаваме много лично, и знам какъв е умствения багаж, и че едва изкара дипломата с помоща на майка си. Не съм засегнат лично, за да търся мъст, а просто ме е яд, че правосъдната система се напълни с бездарни връзкари, който стават за смях по време на процеса с абсурдни глупости, които не би трябвало да прави един юрист. Но той ги прави, защото е влезнал в системата случаино и с връзки. Защо не искате да повярвате, че всичко е фарс. Нима не слагат такива невежи, за да могат старите кримки да им налагат как да решават делата с цената да станат за посмешище и да докажат, че са в системата случаино. На тях умни и кадърни хора не им трябват. Не схващате ли - трябват им пионки за задкулисните им игри, каквато е нашата правосъдна система. Аиде умната и не мечтайте много много
ВРЕМЕ Е ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ,АМИ ВЗЕМЕТЕ ЧЕ,ЗАЩИТЕТЕ ПРАВАТА СИ КАТО ДОСТОИНИ ЛЮДЕ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ВИ ПРАВЯТ ХЕПТЕН НА БАЛЪЦИ
90 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|