начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

ПРАВОСПОСОБЕН ЮРИСТ И АДВОКАТ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРАВОСПОСОБЕН ЮРИСТ И АДВОКАТ

Мнениеот lexy21 » 11 Окт 2011, 14:39

street написа::mrgreen: ... от предния изпит във Вн. имаше само 3-ма които го "взеха" от 56 човека... и една колежка сподели:
аз съм го взела ама не съм се вписала :roll: подала си документи колежката за р.п. , нямала опит , нямала контакти и пари... ,че видиш ли пробва се за р.п.

ПИТАМ АЗ ЗА КЪВ.... СИ ВЗЕМА НЯКОЙ ТОЗИ ИЗПИТ И НЕ РАБОТИ СЛЕД ТОВА , А ЗАЕМА МЯСТО НА НЯКОЙ КОЛЕГА А ?
нали ужким изпита е за това да се прецени дали си достатъчно образован и дали можеш да работиш...
ДА ама не ...

аз нямам думи

така ,че по повод горния пример май доста си личи , колко "ерудирани" кадри се отсяват
айде аман вече от лицемерие а !!!!!!!

Много силни думи - никакво лицемерие не е. Нито е "заела" мястото на някого. Места в адвокатурата няма. Момичето няма пари да се впише - смешно ли е? Парите не са малко. Няма и сигурност за бъдещи доходи. Изпитва неувереност да излезе "на пазара" сама. И опитва друга възможност - нейно право и лична преценка. Именно по горния пример си личи, че се "отсяват" и хора без възможности, извън знанията, показани на изпита и без контакти. Не виждам за какво може да бъде упреквана.
П.П. Надявам се да бъде оценена по достойнство и в конкурса за младши прокурор при РП. Там вече има места, но вече има и второ класиране за незаетите при невстъпили в длъжност, така че няма да Ви отнеме нищо.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити