А до 1.06.2006 г. тече или не тече?Отговорът е :тече.
Хайде на арбитраж!
Сега сериозно,въпросите така се задават,че само питащия с точност знае какво иска да му се отговори.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 20:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурса за адвокати
|
|
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Да eliana така е. И този въпрос го имаше в теста от изпита но беше зададен по друг начин, а твоите коментари ми помогнаха да се ориентирам в датите. Благодаря ти.
- mlad1
- Нов потребител
Всички сме прави.Зависи как е зададен въпроса ,в каква посока мислиш и т.н.Успех на устния изпит и не се шашкайте!От 300 човека при нас скъсаните бяха само 70 .Нещо такова.
- eliana
- Потребител
Тече от 1996г. - да за частна държавна собственост, която е и спирана, обаче на теста въпросът беше от кога тече придобивна давност за "държавни" имоти и няма верен отговор, защото "държавни" включва в себе си частна и публична държавна собственост, а за публична изобщо не тече, нито е текла. Така че въпросът беше идиотски зададен.
-
tessa - Потребител
Аз доста се зачетох в този въпрос. Точната му формулировка в теста беше: "От кога се предполага, че започва да тече придобивната давност върху държавни имоти?"
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:Аз доста се зачетох в този въпрос. Точната му формулировка в теста беше: "От кога се предполага, че започва да тече придобивната давност върху държавни имоти?"
Съжалявам, но не е точно така. Въпроса беше формулиран по следния начин: " От кога има възможност да тече придобивна давност върху държавни имоти".
- katrina
- Младши потребител
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|