Здравейте всички имам няколко въпроса относно правото в ЮЗУ.
1.С какъв бал се е влизало през миналите години
2.Колко места за нови студенти има за право в ЮЗУ
3.Авторитетно ли е, в смисъл после мога ли да си намеря работа в друг град като например София
4.СУ или ЮЗУ
5.Вярно ли е че в ЮЗУ се влизало срещу 1500 лева и ако е така що за жалка пародия е това.
Благодаря предварително.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 21:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Само няколко въпроса
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Само няколко въпроса
MTZeek написа:Здравейте всички имам няколко въпроса относно правото в ЮЗУ.
...
4.СУ или ЮЗУ
5.Вярно ли е че в ЮЗУ се влизало срещу 1500 лева и ако е така що за жалка пародия е това.
Благодаря предварително.
MTZeek, с единия въпрос звучиш:
А) малко смешно(поне за мен т.к. не уча в СУ);
Б) обидно за всички от СУ;
А за следващия въпрос си направил правилния извод(използвай го за отговор на поставения по-горе въпрос )
-
atanaspetrovmeister - Потребител
Как да ти благодаря като почти нищо не ми казваш.Питам СУ или ЮЗУ защото нали някой казват че Юзуто имал по добър правно-исторически факултет.А относно плащането питам дали е вярно защото така съм чувал
- MTZeek
- Нов потребител
MTZeek написа:Питам СУ или ЮЗУ защото нали някой казват че Юзуто имал по добър правно-исторически факултет.
Хахахахах на адв.Николов златния им декан трябва да му даде някакъв бонус - явно рекламата му по форума на ПИФ /и Еркюл/ хваща дикиш. ХАХахахахахахаха
Младеж, я не се излагай! Според теб къде се учи по-добре английски - в Лондон или в езиковия колеж в Сусурлево /където има хубава база и преподавателите са пооочти същите /пътуват от Лондон/.
- Clavdivs.
- Потребител
Clavdivs. написа:Хахахахах на адв.Николов златния им декан трябва да му даде някакъв бонус - явно рекламата му по форума на ПИФ /и Еркюл/ хваща дикиш. ХАХахахахахахаха
Младеж, я не се излагай! Според теб къде се учи по-добре английски - в Лондон или в езиковия колеж в Сусурлево /където има хубава база и преподавателите са пооочти същите /пътуват от Лондон/.
1+
-
atanaspetrovmeister - Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|