Здравейте мили колеги,
Бих била много благодарна, ако някой информиран може да ми каже казусът по гражданскоправни от кой отрасъл на правото ще бъде и да ми препоръчате от кои източници с казуси да се готвя?
Благодаря ви предварително?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
казуси за държавните изпити
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
казуси за държавните изпити
Единственото което е известно от наредбата за придобиване на висше образование по специалността Право е че писмените изпити са аномни,продължават 4 часа,може да се използва нормативна литература и там няма оценка,а "издържал" или "неиздържал".Казусите се изготвят непосредствено преди изпита и затова смятам,че самите преподаватели по време на консултациите за държавните изпити ще ви насочат на какво да наблегнете.Дано съм ти помогнала.
- marmaid
- Младши потребител
kazusi za dargavnite
Molia ako niakoi ima kazusi po gragdansko pravni da mi gi prati na jantova@yahoo.com-Predvaritelno blagodaria kak e na4ina za ra6avaneto im??
- antova
- Нов потребител
Виж казусите,които се дават на изпитите за придобиване правоспособност за адвокат и мл.адвокат.От същото ниво на трудност са,както и казусите за държавни изпити !Ако имаш добра теоритична подготовка лесно ще се ориентираш в казусите.
Задължително си носи нормативна практика с която предварително си запозната.Ще ти помогне.
Запознай се с казусите,давани от предходни държавни изпити.Това също ще ти даде добра насока.
Успех !
Задължително си носи нормативна практика с която предварително си запозната.Ще ти помогне.
Запознай се с казусите,давани от предходни държавни изпити.Това също ще ти даде добра насока.
Успех !
- gosho72
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|